Шанхайскае дынамічнае будаўнічае абсталяванне, ТАА

Гарачая лінія нацыянальнай службы: + 86 21 67107702

усе раздзелы

Вы тут: Галоўная>навіны>Навіны кампаніі

Тэхнічнае абслугоўванне і правільнае выкарыстанне ўшчыльняльніка пліт

Час публікацыі: 2022 праглядаў: 2

Ўшчыльняльнік пліт DYNAMIC выкарыстоўваецца ў вузкіх месцах каля кутоў сцен, абочын дарог, падмуркаў і іншых збудаванняў. Ён таксама можа быць выкарыстаны для спецыяльнага тэхналагічнага будаўніцтва ўшчыльнення асфальту і бетону для прасочвання вады. У параўнанні з іншымі падобнымі мадэлямі на айчынным рынку, дынамічны ўплотнитель пліт надае больш увагі практычнасці і надзейнасці канструкцыі, з высокай коштавай прадукцыйнасцю, эканамічнасцю і практычнасцю. У нас ёсць два тыпу уплотнителей пліты: адзінарныя і падвойныя.

一.У якіх умовах працы можна выкарыстоўваць уплотнитель пліт?
Не ва ўсіх праектах можна выкарыстоўваць ушчыльняльнік пліт. Ніжэй прыводзіцца падрабязнае ўвядзенне ў ўмовы працы ўшчыльняльніка пліт ад машыны DYNAMIC, спадзяючыся дапамагчы вам:
1. Пры рамонце дарожных ям і канаў, трамбоўцы гарачага асфальту або халоднай падпітачнай вады, стабілізаваных матэрыялаў.

图片 1

图片 2

2.Засыпанне і ўшчыльненне такіх канструкцый, як вадаправодныя і газаправоды.

图片 3

3. Ніжні пласт тратуара павінен быць ушчыльненым пяском, а ніжні пласт іншых участкаў тратуара павінен быць утрамбаваным пяском.

图片 4

4. Аперацыя трамбоўкі вадасховішча і схілу дамбы.

图片 5

Сардэчна запрашаем у Shanghai Jiezhou Engineering & Mechanism Co., Ltd., каб купіць высакаякасную і высокапрадукцыйную прадукцыю. Мы будзем служыць вам ад усяго сэрца!

图片 6

二.Як лепш абслугоўваць ушчыльняльнік пліт?
1. Калі вы не карыстаецеся ім на працягу доўгага часу, зачыніце клапан эканоміі паліва (пераключальнік алейнага контуру, пад дроселем), а затым запусціце на халастым ходу, каб згарэць алей у карбюратары.
2.Падчас работ па рамонце асфальту дызельнае паліва можна наносіць на ніжнюю пліту, каб прадухіліць счапленне асфальту.
3. Пры працы з цэментам або стабілізацыі стабільнага пласта звярніце ўвагу на ачыстку машыны пасля выкарыстання.
4. Рабочае масла - гэта чысты бензін і напоўнены неэтыляваным бензінам вышэй за 93.
5. Перад пачаткам працы дайце рухавіку папрацаваць на халастым ходу 2-3 хвіліны, а затым папрацуйце; Перад згасанням дайце рухавіку папрацаваць на халастым ходу 2-3 хвіліны, перш чым згасіць.
6. Адрэгулюйце дросель у вялікае становішча Z падчас працы.
7. Пры запуску рухавіка і нацягванні пускавога троса не ўжывайце празмерную сілу. Пакуль вы адчуеце ступень супраціўлення пры пацягванні, а затым моцна пацягніце ў гэтым становішчы, яно пачнецца; Затым акуратна вярнуць стартавую ручку. Для зімовага пуску дросель можна зачыніць, але пасля пуску яго неабходна адкрыць.